Metaforë Portal | Reflections, poezi dhe filozofi

"PortalMetafora.com" është një portal arsimor, një libër i hapur art, një mënyrë të ndryshme për të komunikuar që nëpërmjet artikujve dhe figurave letrare duke përdorur mjete online për të mësuar vizualisht kuptim, përkufizim, antonym dhe sinonime, kërkon të krijojë një atmosferë të ngrohtë për artistët dhe mendimit performancë të lartë.

Otros artículos

A e plotë pastaj të bëjë kompleks
standardet e APA
Cargando...
intervale muzikore
3 Sieves Sócrates
shkallët muzikore
Të jetë një person me vlerë, jep informacion të vlefshëm
muzikore, shkallë ngjyra
Kreativiteti është ajo që ju jepni
Modes peshore të mëdha
kartë krediti me emrin tuaj
Koha është pasuria juaj kryesor
Udhëzim Set