Метафора Портал | Рефлексии, поезија и филозофија

"PortalMetafora.com" тоа е образовен портал, отворена книга за уметност, различен начин на комуникација што преку статии и литературни фигури со користење на онлајн алатки за да дознаете визуелно значење, дефиниција, и антоним синоними, има за цел да се создаде пријатна атмосфера за уметници и високи перформанси мисла.

Otros artículos

Дали целосна потоа направи комплексна
стандарди АПА
музички интервали
музички интервали
музички скали
музички скали
музички, хроматска скала
музички, хроматска скала
Режими големи размери
Режими големи размери
инструкции во собата
Време е вашата главна предност
инструкции во собата